за нас

Друштвото за производство, трговија и услуги ДБД Комерц ДООЕЛ од Куманово е основано 1991 година. На почетокот основната дејност му е трговија на големо и мало со бои и лакови и железарска стока, за да подоцна почне да се занимава со трговија на керамички плочки и санитарија и опрема за купатила.

повеќе

складишни простори

Складишните простории се наоѓаат во населба Карпош во Куманово на самата клучка на регионалниот пат Куманово - Крива Паланка.

Просторот е отворен и затворен тип од околу 25.000 м2 и овозможува безбедно складирање и на разновидна стока.

Сите права задржани. ДВД Комерц © 2010. Дизајн: IWM Network